Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta a la Universitat de València la inscripció “Erasmus al Territori” – La Ribera Alta: cultiu de la taronja (07/03/2020)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

taronger

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial I Societat i el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, continua amb el programa “Erasmus en el Territori”. En aquesta 7ª edició s’han organitzat uns itineraris formatius que permetran mostrar alguns municipis valencians referents de la seva cultura i el seu patrimoni.

 La Ribera Alta:  El cultiu de la taronja        7 de març 2020

La Ribera Alta és per excel·lència el territori del Xúquer, el gran riu de la província de València. Comarca eminentment agrícola, basa la seua economia principalment en el cultiu de la taronja, cultivada racionalment des del segle XVIII, sent considerat el municipi de Carcaixent “el bressol de la taronja”.

A aquesta riquesa paisatgista se li uneix el Paratge Natural Municipal La Murta i la Casella (2004), situat en el terme municipal d’Alzira, amb una superfície de 765,64 ha, on es troba el Monestir de la Murta (s. XIV-XV), antic centre de cultura i espiritualitat i centre de pelegrinatge de la reialesa, l’aristocràcia i d’influents personatges religiosos.

 Organitza: La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació amb la col·laboració del Centre d’Idiomes, l’Ajuntament de Carcaixent i l’Ajuntament d’Alzira.

 Contacta: unitatsuport@uv.es

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere