Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

PANDÈMIA GLOBAL: Brot concentrat de Coronavirus a IGUALADA / Tancament del Campus Igualada – Universitat de Lleida (UdL)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logo

Tots els centres universitaris dels dos Campus d’Igualada de la Universitat de Lleida (UdL) i tots els centres escolars de la ciutat d’Igualada tanquen les seves activitats acadèmiques com a prevenció de la ja pandèmia global de Coronavirus.

 

Tanquen els centres educatius de cinc municipis de l’Anoia per un brot de coronavirus amb una vintena de casos

Una persona ha mort i de dues més se n’investiguen les causes per si es poden vincular al clúster

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha anunciat aquest dimecres el tancament de les escoles, instituts i campus universitaris d’Igualada, Jorba, Vilanova del Camí, Santa Margarida i Òdena per un brot de coronavirus amb una vintena de casos. A banda, s’ha ordenat tancar les llars d’infants d’Igualada.

La Generalitat també tanca els dos casals de gent gran que gestiona a la capital de l’Anoia, atès que els que depenen de l’Ajuntament s’havien tancat al matí.

Fins ara Salut ha certificat 250 contactes amb la vintena de positius, entre ells 200 professionals sanitaris. Entre la vintena de casos del clúster, tal com n’ha dit el secretari de Salut Pública, Joan Guix, hi ha una víctima mortal i s’investiguen dues defuncions més per si s’hi poden vincular.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere