Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Al País Valencià totes les activitats educatives inclòs les Universitats son suspeses des d’aquest dilluns dia 16 de març

Notícia anterior
Notícia posterior

cv

El Consell de la Generalitat Valenciana ha acordat la suspensió d’activitats educatives en la Comunitat Universitària des d’aquest dilluns dia 16 de març, de manera indefinida. La Consellera d’Universitats ha anunciat la suspensió de l’activitat docent al Sistema Universitari Valencià en prevenció i contenció de l’expansió del COVID-19.

En una intervenció en el Palau de la Generalitat minuts després de les 20 hores del dijous 12 de març, el President de la Generalitat Valenciana, la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, el Conseller d’Educació, Cultura i Esport i la Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, s’ha anunciat la suspensió de l’activitat docent del Sistema Universitari Valencià.

Aquesta decisió s’ha adoptat en prevenció i contenció de l’expansió del coronavirus COVID-19 a la Comunitat Valenciana.

La Universitat de València ja havia acordat, en la reunió mantinguda aquest dijous 12 de març pel Comitè d’Emergències amb deganes, degans i directora de centres, representació sindical dels treballadors i treballadores i dels seus òrgans de representació, i representants de les i els estudiants en el Consell de Govern i l’Assemblea General d’Estudiants, el manteniment del calendari acadèmic i laboral previst per a la pròxima setmana.

Eixa decisió suposa que, entre els dies 16 i 20 de març de 2020 (ambdós inclosos), no hi haurà cap activitat a la Universitat de València.

En la reunió mantinguda al rectorat també s’han acordat un conjunt de mesures de caràcter preventiu proposades per la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, que es troben alineades amb les decisions del govern de la Generalitat:

  • Suspensió de les activitats del Servei d’Esports, incloent campionats i competicions esportives de la Universitat de València i la participació dels equips i seleccions de la UV en competicions universitàries
  • Suspensió dels programes Universitats Estacionals, UniSocietat i La Nau Gran

També queden suspesos tots els actes públiques universitaris i la celebració de jornades formatives, cursos, congressos i seminaris.

Els viatges oficials i les comissions de serveis també queden suspesos, excepte causa de força major justificada.

 Al llarg dels propers dies la Universitat de València informarà dels plans contingents d’aplicació a partir del 23 de març per al manteniment de la docència en línia i el funcionament dels serveis universitaris, en funció de les instruccions de la Generalitat Valenciana en relació a aquesta resolució acabada d’anunciar.

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha agraït al conjunt del PDI i PAS de la Universitat de València la seua tasca en aquests dies complexos, així com el seu compromís per garantir que, entre totes i tots, la gestió pública i la investigació a la Universitat de València, així com evitar que les i els estudiants siguen perjudicats per aquesta situació excepcional que estem experimentant a nivell global per l’expansió del COVID-19.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere