Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Neix la Mostra d’ImpulsFP per mostrar i reconèixer el valor social, econòmic i professional de l’FP a Catalunya

Notícia anterior
Notícia posterior

Impuls FP

La trobada, organitzada pel Departament d’Educació amb el suport de la Fundación Bankia i el Fons Social Europeu, celebra la seva primera edició en línia els dies 12, 13 i 14 de maig amb la participació de més de 1.200 persones

El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, el director de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC, Carles Sierra, i l’emprenedora rural Diana Moret participen en la trobada virtual

 

La 1a Mostra d’ImpulsFP tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig virtualment per mostrar el talent i compartir experiències, reunir i reividenciar el valor social, econòmic i laboral de la Formació Professional. Aquest és el primer esdeveniment online que aplega alumnes i que premia la capacitat emprenedora i d’innovació de la formació professional catalana amb el suport de la Fundación Bankia por la Formación Dual i el Fons Social Europeu de la Unió Europea.

Presentacions, premis, experiències educatives i xerrades amb protagonistes com el cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, Joan Roca; el director de l’Institut d’Investigació d’Intel·ligència Artificial del CSIC, Carles Sierra, o l’emprenedora rural Diana Moret, seran l’eix central de la trobada virtual.

Les activitats començaran el dimarts dia 12 de maig, de les 9  a les 11.30 h, i fins el 14 de maig estaran accessibles al web http://www.mostraimpulsfp.cat/. Hi participaran un total de 1.224 persones: 538 alumnes, 551 professors i 135 de visitants de fora de l’àmbit educatiu.

Es realitzaran xerrades d’actualitat com COVID 19 i la Innovació digital per part dels Ateneus de Fabricació de Barcelona, el director del IIIA del CSIC ens presentarà La integració de la IA a la nostra vida i Moret ens explicarà sobre La localització de l’emprenedoria en el món rural.

També hi haurà taules rodones on ex alumnes ens explicaran com han portat a terme la seva activitat emprenedora, amb la participació de Joan Roca entre d’altres com ara Jordi Puigvert de l’empresa Sweetngo, Alexandre Sanz, d’ON AIR Audiovisuals i Espectacles o Mark Louis Cosculluela de  El fotograma, així com taules rodones on docents i alumnes explicaran bones pràctiques que es duen a terme en els nostres centres com Confid Unlocked per donar un cop de mà als comerços afectats per la Covid-19 a l’Hospitalet de Llobregat o un projecte per transformar contenidors marítims en habitatges.

Durant les tres jornades s’exposaran els millors projectes innovadors i emprenedors fets per alumnes en el marc dels programes que integren ImpulsFP i es repartiran 18 premis d’emprenedoria i innovació. Complements adaptables per a la cadira de rodes, un servei de tècnics de laboratori a domicili, una galleda d’escombraries amb premsa incorporada per a plàstics, un gimnàs que genera energia renovable o un projecte de reciclatge d’envasos són alguns dels candidats als premis.

Els millors projectes innovadors i emprenedors que es presentin durant les tres jornades rebran un dels 17 guardons Premi Dualiza Bankia per l’emprenedoria i la innovació. A més, també s’entregarà un premi per part del PMI (Project Management Institute).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere