Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“FiraCampusVirtual”: el nou certamen virtual que reunirà l’oferta acadèmica pel curs 2020-21 del Saló de l’Ensenyament i Futura. – Del 20 al 24 de maig –

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

unnamed (1)

Més de 130 expositors, entre ells algunes de les principals universitats catalanes, tant públiques com privades, així com destacats centres de Formació Professional, Batxillerat i estudis d’idiomes o artístics, ja han confirmat la seva participació a “FiraCampusVirtual, la plataforma digital que Fira de Barcelona ha llançat davant la impossibilitat de poder celebrar el Saló de l’Ensenyament i Futura a causa dels efectes de la pandèmia Covid19. Aquest certamen, que se celebrarà del 20 al 24 de maig, potenciarà l’orientació de joves i estudiants perquè puguin escollir entre una gran oferta formativa i encaminar així el seu futur professional.

Entre els centres universitaris que han confirmat la seva presència hi ha la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), la Universitat de Vic (UVic), la Universitat d’Andorra, la Universitat Abat Oliva CEU (UAO CEU) i la Universitat de Manresa (UVic-UCC) que ja s’han unit al nou format virtual per tal de donar a conèixer la seva oferta de graus, màsters i postgraus pel curs 2020-2021.

També hi participaran l’IQS-URL, Blanquerna-URL, la Salle-URL, la ESCI-UPF, el Tecnocampus Mataró-Maresme, el CETT-UB, així com escoles de negocis com Esade-URL, EAE Business School i ESIC Business and Marketing School, o centres formatius en l’àmbit del disseny com ESDi-URL, BAU Centre Universitari de Disseny o el Centre Universitari de Disseny i Art Eina, entre d’altres.

Així mateix, a l’espai de la Secretaria d’Universitats del Departament de Empresa i Coneixement, els estudiants hi podran trobar tota la informació del sistema universitari català, així com orientació personalitzada sobre els processos d’accés i admissió, i informació sobre beques i ajuts universitaris. Per la seva banda, el Canal Universitats facilitarà tota la informació sobre l’accés a la universitat i l’oferta d’estudis disponibles, a més de notes de tall, ponderacions per accedir a estudis de grau i aplicacions mòbil per tal de preparar les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

La directora de “FiraCampusVirtual”, Laura Pararols, ha destacat que “malgrat les actuals circumstàncies, estem convençuts que aquesta nova plataforma virtual donarà el servei que tants alumnes i famílies necessiten en un moment clau de la seva etapa formativa. Hem fet un gran esforç per poder incloure la màxima oferta disponible i vull agrair la resposta rebuda per part dels expositors. Sense ells no hagués estat possible”.

“FiraCampusVirtual” comptarà també amb diversos centres de Formació Professional que informaran els estudiants sobre l’ampli ventall de graus mitjans i superiors. Entre aquests estudis destaquen els relacionats amb el cinema, l’animació 3D, la imatge i el so, la tecnologia, la informàtica, la comunicació, la infermeria, el dibuix de còmic, la dansa, el turisme, el personal de vol, la mecànica o el protocol.

La nova proposta telemàtica ideada per Fira de Barcelona també incorporarà una àmplia oferta de centres que imparteixen Batxillerat, ESO; escoles d’idiomes, residències d’estudiants, així com d’altres serveis a l’educació de tot Catalunya.

Orientació clau pels estudiants

La plataforma virtual, a la qual els visitants es podran connectar a través de la pàgina web www.firacampusvirtual.com i serà accessible des de qualsevol dispositiu, ja sigui ordinador, mòbil o tauleta, posarà èmfasis en els serveis d’orientació per tal que els estudiants puguin rebre informació, consells i resoldre dubtes de la mà d’experts i dels propis centres formatius participants.

En aquest sentit, del 20 al 24 de maig, de 10h a 20h de dimecres a dissabte i de 10h a 17h el diumenge, els visitants podran rebre atenció i orientació personalitzada o en grup a través de xats, videoconferències, o webinars, així com informació relacionada amb els títols, sistemes d’accés i matriculació o ajudes i beques, entre d’altres.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere