Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nova convocatòria d’ajuts Màster+ UB de la Universitat de Barcelona per al curs 2020-2021 per incentivar vocacions científiques

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ub

Fins al 22 de juny es poden presentar les sol·licituds per accedir a la segona edició del programa d’ajuts Màster+ UB  de la Universitat de Barcelona, dotada amb un total de 53 beques adreçades a estudiants de màster amb un bon expedient de grau. Els beneficiaris dels ajuts col·laboraran en la recerca d’un grup investigador de la UB i desenvoluparan, dins del grup, un projecte de recerca que esdevindrà el seu treball final de màster. L’objectiu de la convocatòria és captar talent i incentivar vocacions científiques.

La gran majoria de les beques de Màster+ UB tenen una durada de vuit mesos, amb una dedicació setmanal de quinze hores i un import de 370 euros mensuals. Com a novetat d’aquesta segona edició, les beques tenen associats uns ajuts complementaris de 60.000 euros finançats pel Banc de Santander, que es repartiran a parts iguals entre els beneficiaris de Màster+ UB. A l’ajut econòmic de les beques s’hi afegeix l’incentiu d’accedir a un entorn de recerca capdavanter i desenvolupar-hi una investigació.

Per optar a les beques Màster+ UB cal tenir una nota mitjana mínima en el grau. En el cas de les Enginyeries és de 7,25 punts; en els graus de Ciències Experimentals i Ciències Socials i Jurídiques, de 7,70; en els de Ciències de la Salut, de 7,80, i en els graus d’Arts i Humanitats, de 8 punts. A més de l’expedient, també es valorarà el currículum dels candidats i la proposta de projecte de recerca que es vol desenvolupar.

Les beques convocades, que es regeixen pel reglament de beques de col·laboració de la UB, estan finançades pel Vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística, així com per facultats, instituts i grups de recerca.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere