Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta la convocatòria dels Premis del Consell Social de la UB i de la Fundació Bosch i Gimpera (fins al 20 de juliol)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

consell_social_fbg

Està oberta la convocatòria d’una nova edició dels Premis del Consell Social de la Universitat de Barcelona i de la Fundació Bosch i Gimpera, que consten de dues modalitats: el Premi Antoni Caparrós, al millor projecte de transferència de coneixement, tecnologia i innovació, i el Premi Senén Vilaró, a la millor empresa innovadora desenvolupada per un titulat de la UB o vinculada al Grup UB. La convocatòria estarà oberta fins al 20 de juliol.

Pel que fa al Premi Antoni Caparrós, cal destacar que el jurat podrà atorgar dos guardons tenint en compte tant l’impacte econòmic com l’impacte social del projecte, i a més valorarà factors com l’increment de la competitivitat de les organitzacions destinatàries, la divulgació, la participació ciutadana i els beneficis per a la societat en general.

Aquests premis tenen com a objectiu impulsar el retorn a la societat dels coneixements adquirits al llarg dels estudis i la recerca, valorar la importància dels projectes de transferència de tecnologia, coneixement i innovació, potenciar la creació d’empreses innovadores i fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del Grup UB.♦

Web oficial Premis … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere