Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El 22@Network BCN i la Comissió d’Innovació guardonen amb el distintiu IP22@ a 10 projectes per la seva alta qualitat i potencial innovador

Notícia anterior
Notícia posterior

XARXA IP_20180321152655

L’objectiu del distintiu és potenciar la innovació i la transformació urbana, social i econòmica del districte a través dels projectes generats per les diferents entitats que cohabiten.

Barcelona Activa, Beabloo, DRIBIA, Fundació IRES, ODEON, Centre Tecnològic Leitat, Suara Cooperativa, Urban Air Purifier i Valkiria varen ser les entitats guardonades.

S’ha celebrat (10/06/2020) el XIV Seek and Solve Innovation Meeting de la Comissió d’Innovació, presidida per Knowledge Innovation Market- KIM, del 22@Network BCN on es van conèixer els aspectes més rellevants dels diferents projectes guardonats gràcies a les presentacions realitzades per les diferents institucions i empreses. Aquests guardons es ratificaran en Junta i l’entrega es realitzarà presencialment a la convenció anual.

El Distintiu IP22@ sorgeix a partir de la iniciativa de les entitats i agrupacions que conformen la comunitat 22@, per a secundar i impulsar els projectes generats dins d’aquest espai transformador i innovador, el districte 22@. L’objectiu del distintiu és potenciar la innovació i la transformació urbana, social i econòmica del districte a través dels projectes generats per les diferents entitats que cohabiten.

En aquesta ocasió, s’han presentat diversos projectes dels quals, únicament 10 han estat seleccionats per a obtenir el Distintiu IP22@. IT Academy (Barcelona Activa), Interaction Care (Beabloo), Sensors de Visió Artificial (Bosch), Decode (DRIBIA), Ecosistema Social (Fundació IRES), ODEON (KIM), Leitat_RespiraX (Leitat), SuaraLab (Suara Cooperativa), UAP (Urban Air Purifier) i Valkiria Institute For Future (Valkiria) han estat els projectes distingits per l’alt nivell de qualitat i el seu potencial innovador. Els criteris que s’han tingut en compte per a l’avaluació han estat relacionats amb el grau d’innovació, la implementació, local, nacional i/o internacional, del projecte, així com l’impacte en el districte i a la ciutat de Barcelona. Els projectes, esmentats anteriorment, han estat avaluats per diferents professionals del districte, Gemma Batlle (Eurecat), Francesc Muñoz (Cuatrecasas), Sara Díaz (Barcelona Activa), Isabel Sabadí (22@Network BCN), Carme Buisan (Universitat Pompeu Fabra), Antoni Paz (Fundació Knowledge Innovation Market – KIM) i Aintzane Morales (Fundació Knowledge Innovation Market – KIM).

Des de la Comissió d’Innovació i el 22@Network BCN volen impulsar aquelles entitats amb major vocació per a convertir-se en motors del desenvolupament i de la innovació econòmica, sostenible i social del districte. El distintiu IP22@ permet enfortir i donar major visibilitat i projecció a aquells projectes innovadors i potenciar el districte 22@ i la ciutat de Barcelona a aconseguir un lideratge internacional basat en la concentració d’empreses, organismes públics i centres científics i tecnològics de referència.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere