Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La iniciativa IL3 Live de la Universitat de Barcelona oferirà continguts en línia per ajudar a adaptar-se a nous escenaris laborals i socials

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

IL3Live ub

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) llança IL3 Live, una campanya digital destinada a oferir continguts de qualitat i eines d’adaptació davant nous escenaris. Amb aquest objectiu, experts i col·laboradors de l’IL3-UB oferiran una transmissió en directe cada setmana sobre una temàtica d’interès general i en sintonia amb les tendències de l’actualitat, sempre tenint en compte el fort impacte de la crisi de la COVID-19.

IL3 Live busca aportar recursos que ajudin a comprendre i gestionar qualsevol repte o context incert, per convertir-lo en una oportunitat de desenvolupament personal i professional. En aquesta línia, en la primera sessió, que tindrà lloc el dijous 9 de juliol a les 18 h, es tractarà el tema del lideratge d’equips en remot, a càrrec d’Elisenda Porras, especialista en formació d’habilitats directives.

La sessió següent serà el 16 de juliol, a càrrec de la directora d’Ocupabilitat del Human Age Institute, Paula Rojas, que abordarà els nous models d’ocupabilitat en un entorn de pandèmia, en la seva intervenció «Post-COVID. El nou ecosistema». El 23 de juliol, el director del programa en Lideratge Agile i Transformació Digital, Jordi Roca, oferirà la sessió «Transformació digital i agilitat: persones i lideratges».

Aquestes ponències es faran a través de l’última eina de transmissió en directe desenvolupada per la plataforma Linkedin: Linkedin Live, que encara està en fase beta de desenvolupament i és d’accés limitat mitjançant un rigorós procés de sol·licitud. Per assolir un major abast i impacte, els continguts també es difondran a través de Youtube Live.

En el decurs dels últims mesos, hi ha hagut un apogeu en la transformació digital i s’ha accelerat l’assimilació de noves tecnologies per part d’empreses i persones. En línia amb aquest procés, IL3 Live és una iniciativa amb un clar esperit innovador, que reflecteix una cerca constant per incorporar diferents solucions digitals que facilitin la comunicació i l’aprenentatge a distància, per estar cada vegada més i millor connectats.

En aquest sentit, la campanya «IL3 a casa», que es va desenvolupar en temps de confinament, va permetre acompanyar la comunitat educativa i oferir-li eines clau enmig d’una crisi sanitària sense precedents. Amb IL3 Live se segueix avançant en el desenvolupament d’estratègies d’adaptació davant la nova normalitat, tenint sempre com a full de ruta la innovació i la transformació digital.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere