Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Llegiu, valoreu i preparem-nos per portar a la pràctica el “III Pla d’igualtat de la Universitat de Barcelona”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

eq

A finals de juliol (29/07/2020), la Comissió d’Igualtat de la Universitat de Barcelona va aprovar la proposta del III Pla d’igualtat de la Universitat de Barcelona.

 Es tracta d’una proposta ambiciosa i realista alhora, que té com a objectiu continuar lluitant contra els obstacles que impedeixen fer efectiva la igualtat entre dones i homes en el si de la Universitat i en la societat en general. Fruit d’un llarg procés que parteix d’una extensa diagnosi de la situació de les dones a la UB, la proposta s’haurà de sotmetre ara a l’aprovació del Consell de Govern.

 El III Pla d’igualtat de la Universitat de Barcelona neix com un procés natural de renovació i millora del pla anterior, aprovat l’abril del 2011, i com a resultat del compromís de transversalitzar les polítiques de gènere i de la diversitat a la comunitat UB.

L’elaboració de la proposta ha estat oberta a la participació i les aportacions de l’alumnat, el PDI i el PAS, s’ha articulat a través de la Comissió d’Igualtat, les comissions de centre i la Unitat d’Igualtat, i ha implicat nombroses persones que han posat el millor del seu coneixement en gènere per construir un projecte comú.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere