Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

19a convocatòria de la Beca Joaquim Franch, projectes i iniciatives d’interès social en matèria d’educació cívica 2020 / Ajuntament de Girona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

si

L’Ajuntament de Girona engega la dinovena edició de la Beca Joaquim Franch per a projectes i iniciatives d’interès social en matèria d’educació cívica.

Termini convocatòria:  fins 25/09/2020

Beneficiaris:

  1. Centres educatius no universitaris. Els projectes es podran presentar en candidatura per equips de treball (pares i mares, alumnes i/o mestres i professors/es) d’un centre o de diversos centres conjuntament. La presentació de la proposta l’efectuarà el consell escolar del centre o centres implicats.
  2. Entitats o associacions amb finalitat educativa, esportiva, social o cultural que estiguin legalment constituïdes com a associacions sense afany de lucre. Els projectes es poden presentar en candidatura individual, una entitat, i/o col·lectivament, si és un moviment o equip de diverses entitats, o juntament amb centres educatius. La presentació de la proposta l’efectuarà la junta directiva de l’entitat o dels moviments implicats.
  3. Col·lectius o grups, especialment de joves (persones vinculades a la Universitat, al lleure, …), que es constitueixin a aquest efecte. Cal que es constitueixi com a grup de treball, es formalitzi la constitució amb una acta (segons amb el que es preveu a la convocatòria) i es compti amb el suport/adscripció d’una institució educativa, social o cívica de la ciutat de Girona.

L’import de la dotació econòmica és de 6.000 €.

Bases … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere