Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

TEXT QUE CAL LLEGIR: El DOSSIER resultant del cicle de debat “Sentit i valor de les humanitats al segle XXI”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

humanitats

Sota la direcció científica del professor Joan Manuel del Pozo, l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) va coordinar entre l’abril de 2019 i el gener de 2020 amb el Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa” el cicle de debat “Sentit i valor de les humanitats al segle XXI”. El dossier resultant d’aquest cicle està disponible i cal llegir-lo.

El cicle proposava generar un espai de reflexió i d’intercanvi d’idees sobre els reptes que la societat ha d’enfrontar al segle XXI i el paper que les humanitats tenen en aquests desafiaments, amb una èmfasi destacada en el debat sobre les humanitats en el sistema educatiu en totes les etapes.

Al dossier publicat es poden consultar les reflexions i conclusions sorgides de les diferents conferències i seminaris que van conformar el cicle de debats i que van servir per analitzar les humanitats i el seu paper per millorar la formació, les pràctiques vitals de les persones del segle XXI i l’impuls d’una societat més responsable i democràtica.

 

DOSSIER “Sentit i valor de les humanitats al segle XXI”… clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere