Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat Politècnica de Catalunya té en marxa 38 nous PROJECTES DE COOPERACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

La UPC té en marxa 38 projectes, entre cooperació internacional, cooperació local i educació per al desenvolupament, que compten amb una dotació de 144.000 euros procedents de la Campanya 0’7% i gestionats pel Centre de Cooperació per al Desenvolupament (CCD) de la Universitat. Uns projectes que se sumen als 20 ja engegats, l’abril passat, en plena pandèmia, en el marc de dues convocatòries extraordinàries d’ajuts per donar resposta a la lluita contra la COVID-19.

 

La situació de pandèmia mundial ha afectat de manera important l’activitat de cooperació per al desenvolupament de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), especialment en els projectes que tenen el focus en la mobilitat internacional. Tot i això, la gran majoria de col·laboracions segueixen endavant tot i les dificultats. Diversos projectes han ajornat les activitats sobre el terreny, i d’altres les han substituït per activitats per realitzar en remot. En aquestes circumstàncies, 38 projectes han rebut una ajuda del Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC per a seguir desenvolupant les activitats de suport i col·laboració amb els socis i contraparts.

mapa

Ubicació de les iniciatives que compten amb ajuts del CCD procedents de la convocatòria de l’any 2020.

Fes clic aquí per veure la versió interactiva del mapa, amb informació de cada projecte.

Les 38 accions que aquest 2020 formen part del programa de cooperació de la UPC se sumen a les 20 iniciatives engegades en el marc de les convocatòries extraordinàries de cooperació local i internacional per fer front la COVID-19. Aquestes darreres compten amb una dotació de 145.000 euros i van ser impulsades per la Universitat per tal de posar els coneixements i energia de la comunitat universitària a disposició de la lluita contra la malaltia i els seus efectes socials, el passat mes d’abril. 

En les 38 accions de cooperació hi participaran més de 160 persones entre Personal d’Administració i Serveis (PAS), Personal Docent i Investigador (PDI) i estudiantat, i, en el cas que sigui possible, 80 d’aquestes es desplaçaran al terreny sobre el qual incideixen les iniciatives per participar-hi en les accions previstes.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere