Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

EDITORIAL:Acomiaden la responsable governamental de les Universitats de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

chacón

A finals de legislatura; en plena pandèmia; amb la repressió rampant a nivells de les persones que ens mobilitzem al carrer i que ara mateix son cridades als jutjats; a dos dies de començar el curs universitari, el President Torra fa una operació política de gran transcendència: provoca una crisi de govern i substitueix dues Conselleres i un Conseller.

D’entrada a nosaltres ens preocupa la Consellera Àngels Chacón fins ara titular del Departament d’Empresa i Coneixement o sigui responsable entre altres funcions de “Universitats i Recerca”. I precisament nosaltres a LO CAMPUS DIARI tractem i incentivem aquestes àrees de coneixement.

La Consellera Àngels Chacón no es mereixia aquest final que només respon a la lluita caïnita de tot l’Espai polític capitanejat pel President Carles Puigdemont i gerenciat pel President Torra. No s’ho mereixia personalment, però sobretot el que no ens ho mereixíem som nosaltres, el sector, que tenim centenars de projectes a mig fer.

Arriba un nou Conseller pel Departament d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa. Costa creure que hagi agafat el tren del govern quan falten un parell de parades per acabar la legislatura, sense haver pactat que en el futur govern ell seguiria en el càrrec. Una hipoteca descomunal. Un oportunista de llibre.

Ni Torra, ni Tremosa ja no són verges, son capaços de liquidar un “projecte d’empresa i coneixement” per un sectarisme que als altres que no som de la seva colla política o lobística (de lobby) no ens va ni en ve, el preocupant és que no saben on van i això és un desastre pel teixit empresarial, social i de coneixement de Catalunya.

Una llàstima el final del President Torra perquè resulta que és un polític exactament igual que els altres i òbviament això no és una floreta. ♦   

Joan-Ramon Colomines-Companys / Editor i Director de LO CAMPUS DIARI

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere