Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Institucionalitzats els canvis en l’organització de l’EQUIP RECTORAL de la Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ub

Avui (15/09/2020) han tingut lloc les preses de possessió amb què es fan oficials els darrers canvis en l’organització de l’equip rectoral de la Universitat de Barcelona. Els canvis afecten quatre vicerectorats: Ordenació Acadèmica i Qualitat; Docència; Projecció i Internacionalització, i Estudiants i Política Lingüística.

Els vicerectors que cessen en el càrrec, als quals el rector ha agraït la dedicació, són Amelia Díaz, fins ara responsable del Vicerectorat d’Ordenació Acadèmica i Qualitat; Sílvia Burset, que encapçalava el Vicerectorat de Docència, i Àlex Aguilar, que ocupava el Vicerectorat de Projecció i Internacionalització. La nova titular del Vicerectorat d’Ordenació Acadèmica i Qualitat serà la fins ara vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística, Mercè Puig. Per la seva part, la fins ara delegada del rector per a la internacionalització, Bibiana Crespo, ocuparà el càrrec de vicerectora d’Internacionalització.

Dues noves incorporacions tanquen la reorganització de l’equip: Gustavo A. Llorente, professor del Departament de Biologia Animal, membre de l’Institut de Recerca de la Biodiversitat de la UB (IRBio), i degà de la Facultat de Biologia del 2015 al 2019, estarà al capdavant del Vicerectorat de Docència. Del Vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística se n’ocuparà a partir d’ara Maria Soler, professora del Departament d’Història Medieval, Paleografia i Diplomàtica i membre de l’Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere