Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Inaugurades les Aules d’extensió universitària vinculades a la Universitat de Lleida

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udl1

La UdL ofereix enguany als participants activitats culturals en línia

Les Aules d’Extensió Universitària vinculades a la Universitat de Lleida (UdL) inauguren (21/09/2020) el curs 2020-2021 de forma virtual. Algunes comencen les classes presencials el proper mes d’octubre i altres preveuen fer-ho al gener, tot depenent de l’evolució de la pandèmia de COVID-19. Per pal·liar aquesta situació, la UdL els oferirà a través d’internet continguts i activitats culturals com ara conferències, concerts i obres de teatre, amb el programa Mentrestant… de casa estant.

L’Aula de l’Anoia, amb més de 600 socis, emetrà totes les seues sessions a través de la televisió local, com ho va fer durant el confinament. Igualada també havia d’acollir l’acte d’inauguració de les Aules que finalment es retransmetrà aquesta tarda de manera telemàtica amb intervencions del rector de la UdL, Jaume Puy; el vicerector de Cultura i Extensió Universitària, Joan Busqueta; el delegat pel campus universitari Igualada-UdL, Carles Capdevila; l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; i el president de l’Aula d’Extensió Universitària de l’Anoia, Jaume Ortínez.

“Hi ha aules que comencen a l’octubre l’activitat amb normalitat, però altres no poden fer-ho ara perquè, atès l’elevat nombre de participants, a les respectives poblacions no hi ha els espais adequats per poder garantir les distàncies de seguretat o complir els protocols de seguretat”, explica el coordinador de les Aules a la UdL, Màrius Bernadó. Les que inicien les seues sessions el proper mes d’octubre són les de l’Anoia, la Val d’Aran, Mollerussa, Agramunt, el Baix Segre, Bellpuig, el Pallars Sobirà, Tàrrega i Vilanova de Bellpuig.

El curs 2019-2020, les 22 Aules d’Extensió Universitària vinculades a la UdL van sumar 5.559 matriculats. El gruix principal, a la de la capital del Segrià amb 1.539 inscrits. Enguany la major part de les Aules no matriculen en bonificar les persones inscrites del curs passat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere