Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La jornada de divulgació científica “Science Needs You!” a Figueres i per primera vegada a les Terres de l’Ebre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

sny

Per primer any a les Terres de l’Ebre, i cinquè any consecutiu a Figueres, es duen a terme les jornades de divulgació científica Science Needs You! (SNY), que enguany tindran per tema ‘Covi-19: reflexions per al futur’.

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) i els Serveis Territorials d’Educació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita, participen en l’organització d’aquesta jornada SNY de l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC), que tindrà lloc en format híbrid: el dissabte 26 de setembre, de manera presencial, de les 9.30 a les 14.00 hores a l’Auditori Sixto Mir de la Ràpita i a l’Auditori Caputxins de Figueres, i de forma telemàtica es podrà seguir a través del canal YouTube de l’ACDIC.

Enguany la temàtica serà la pandèmia causa per la Covid-19 amb l’objectiu de reflexionar sobre què sabem del cert en aquests moments i, sobretot, què podem esperar en un futur proper; especialment en qüestions com el sistema de salut pública o l’educatiu, l’afectació a casa nostra comparada amb altres continents o l’impacte transformador que pot tenir als ordres polítics i socials.

El programa de la jornada Science Needs You! 2020 inclou diverses conferències, entre les quals destaca la participació de la directora de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, M. José Rallo amb la xerrada “L’impacte de la Covid-19 a l’assistència sanitària de proximitat; els protagonistes al peu del canó: els casos dels hospital de Figueres i de Tortosa” amb la col·laboració també de la directora assistencial de la Fundació Salut Empordà, Àngels Morales. 

Altres ponències seran “La Covid-19, un repte epidemiològic per a la salut pública mundial: perspectives de turus i l’afectació als nens” de l’investigador ICREA a l’Institut de Salut Global de Barcelona; i la conferència “Quines noves organitzacions socials i polítiques s’aliben al món post-Covid-19?” de l’investigador i responsable de l’Àrea Política de l’EURECAT, Richard Elelman.

La Jornada clourà amb una taula rodona amb el lema “Covid-10: reflexions i propostes per al futur” amb els conferenciants citats i moderada pel periodista Sergi Caballero de la Cadena Ser.♦

 Programa … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere