Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Webinar de la UdG: Aspectes clau d’una empresa en el sector de les Tecnologies de la Informació Geogràfica-TIG (29/09/2020 – 15:30h.)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udg

Els sistemes d’informació geogràfica (SIG) van néixer com a eines informàtiques per ser utilitzades per professionals de diferents disciplines. Al llarg dels últims anys l’enorme i ric ecosistema que s’ha anat formant al seu voltant ens fa parlar ja de les Tecnologies de la Informació Geogràfica (TIG) com un sector en si mateix, que engloba professionals especialitzats i empreses. Però, quins aspectes clau es troben darrere del que avui anomenem una empresa TIG ?

En aquest Webinar donaran algunes respostes a aquesta pregunta sota la mirada d’una empresa que compleix 10 anys en el sector.

Objectiu: Mostrar alguns aspectes clau sobre el que avui coneixem com una empresa TIG: Organització, evolució i oportunitats.

Quan: 29 setembre 2020 a les 15:30 h..

Presentador: Pablo Sanxiao porta més de 10 anys creant solucions tecnològiques en l’àmbit geo, que resolen problemes reals. És soci fundador de iCarto, una empresa especialitzada en les tecnologies d’informació geogràfica i membre actiu de diverses comunitats i projectes de programari lliure.

Inscripció: Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere