Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESADE / Universitat Ramon Llull: Webinar “Lideratge del canvi en contextos incerts i complexos com l’actual”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ESADE

Organitza : L’Institut d’Innovació Social d’ESADE de la Universitat Ramon Llull.

Data:  30 de setembre de 2020 Hora: 19h.

Vivim moments d’alta incertesa i complexitat. També de fortes transformacions. La crisi sanitària, econòmica i social exigeix ​​saber encertar amb els canvis a impulsar. Tot un repte de lideratge.

Entenem per lideratge en les organitzacions un exercici de l’autoritat que va més enllà del mer exercici de poder formal, aconseguint sumar voluntats i capacitats de manera extraordinària per arribar a un fi.

La mesura del lideratge és la influència i el seu instrumental és un repertori de comportaments que susciten la multiplicació del compromís i l’acció. El lideratge sembla la resposta indicada davant de situacions incertes i complexes, que desborden la capacitat de resposta normal de persones i organitzacions. El lideratge, però, pot ser una espasa de doble tall que, a curt termini, fa créixer la capacitat de resposta, però a llarg termini, condueix a l’esgotament i declivi de l’organització. La clau és buscar un model de lideratge que institucionalitzi i distribueixi responsabilitats i que, per tant, faci més duradores i sostenibles les respostes a la complexitat.

Intervindran: Koldo Echebarria, director general d’ESADE-URL i Ignasi Carreras, director dels programes de formació directiva per a ONG-ONL de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE

 

Registre … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere