Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Document de Referència : “INFORME BioRegió 2020 – Reptes en endavant”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

bio

Biocat i CataloniaBio & HealthTech han presentat “Informe BioRegió 2020 – Reptes en endavant”.

El document, que és l’estudi de referència de l’ecosistema de les ciències de la vida i de la salut a Catalunya, recull les principals dades macroeconòmiques del sector, incloent-hi les xifres d’inversió actualitzades a setembre del 2020.

L’objectiu del document és posar de relleu el potencial de la BioRegió com a motor d’innovació, mitjançant l’aportació de dades i una anàlisi profunda de l’evolució del sector durant els últims anys. En aquesta edició, que compta amb la col·laboració d’Amgen, també s’assenyalen els principals reptes que s’han d’afrontar per millorar l’atractiu de la BioRegió de cara a la inversió internacional i el seu posicionament com a hub europeu de recerca i innovació.

L’Informe de la BioRegió inclou també els indicadors sobre el conjunt del sector i detallats per subsectors (empreses biotecnològiques, farmacèutiques, de tecnologies mèdiques i de digital health) i per centres de recerca. També proporciona dades sobre el nombre d’empreses, la creació d’startups, l’ocupació i PIB generat pel sector, el nombre de patents, publicacions científiques i assaigs clínics, entre altres indicadors d’interès.♦

 

“Informe BioRegió 2020” complet … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere