Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“1st ECO-SOS Workshop on Economics and Sustainability” de la Universitat Rovira i Virgili (2 d’octubre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

urv 3

Data i hora: Divendres, 2 d’octubre – 08.45 h

Lloc: Online (Avinguda de la Universitat, 1, Reus)

El “1st ECO-SOS Workshop on Economics and Sustainability” ofereix una oportunitat a tots aquells interessats en la interacció entre la sostenibilitat i el creixement econòmic i, en termes generals, per abordar els reptes globals a què s’enfronten les nostres economies a l’hora de dissenyar estratègies de creixement. En aquest sentit, volem analitzar les implicacions ambientals de les activitats econòmiques, quantificar-ne les externalitats negatives i oferir propostes per aconseguir escenaris de creixement més sostenibles.

El taller és un esdeveniment d’un dia amb el ponent principal Richard S.J. Tol, professor del Departament d’Economia (University of Sussex) i professor d’Economia del Canvi Climàtic (Institute for Environmental Studies and Department of Spatial Economics, Vrije Universiteit, Amsterdam).

El programa complet … clicar aquí

Contacte: eco-sos@urv.cat

El Centre de Recerca en Economia i Sostenibilitat (ECO-SOS) és un centre de recerca creat el 2010 com a CREIP (Centre de Recerca en Economia Industrial i Pública), que recentment es va traslladar a qüestions de sostenibilitat, en línia amb els interessos de recerca dels seus membres. Concretament, ECO-SOS estudia la connexió entre la sostenibilitat i les següents àrees d’interès: economia ambiental i climàtica, economia de la salut, economia regional i urbana, educació i negoci del mercat laboral i innovació, energia i recursos naturals, organització industrial, política econòmica, joc teoria i conflictes ambientals, transport i turisme.

El Centre de Recerca en Economia i Sostenibilitat (ECO-SOS) forma part de la Facultat d’Economia i Empresa (Reus) de la Universitat Rovira i Virgili.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere