Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Publicat un nou número del butlletí RECERCAT, especial Eduard Fontserè (1870-1970)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

recercat

Ja es pot accedir al darrer número del butlletí RECERCATun número commemoratiu dedicat a Eduard Fontserè, considerat el pare de la meteorologia professional a Catalunya, i de qui enguany es commemora el 150è aniversari del naixement. Es pot accedir al videosumari del número per veure’n algunes de les notícies. 

En aquest butlletí especial es troben continguts relacionats amb els àmbits de coneixement de Fontserè (meteorologia, sismologia, astronomia, clima…); aquest esperit amara bona part del número, des del bit terminològic fins als recursos educatius, passant per la resta de seccions. 

Per exemple, a la secció Anàlisdel número es troba un article sobre la vida i l’obra de Fontserè, a més d’una espectacular infografia i una interessant entrevista a Mònica Usart, la meteoròloga en cap de l’emissora RAC1. 

D’altra banda, a la secció de Recomanacions es troben les recensions de dues obres relacionades amb Fontserè: el llibre 1939, els núvols confiscats: relat d’Eduard Fontserè sobre els últims dies del Servei Meteorològic de Catalunya, i l’opuscle Dos mots de comiat als estudiants catalans.  

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere