Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Que son els “Punts de voluntariat local de Catalunya”?

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

punts b

Els Punts de voluntariat local de Catalunya són un servei municipal o comarcal que informen i assessoren tant a les entitats sense ànim de lucre del territori com a les persones que estan interessades a fer voluntariat. La seva missió és fomentar l’associacionisme i el voluntariat mitjançant la sensibilització i promoció del voluntariat i el suport a les entitats per fomentar el treball en xarxa. A més, alguns punts ofereixen altres serveis vinculats a l’assessorament tècnic, l’acompanyament o la formació de les entitats i de les persones voluntàries, la promoció dels espais de participació del teixit associatiu i actuacions de reconeixement del voluntariat.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària dona suport a la tasca de dinamització i foment del voluntariat dels Punts de Voluntariat Local mitjançant el Contracte Programa amb els equips tècnics de la Subdirecció general de Cooperació i Social Voluntariat, que assessora i acompanya les tasques dels Punts de Voluntariat.

L’any 2014 va néixer la Xarxa dels Punts de voluntariat local de Catalunya amb la coordinació de la DGACC arran de la necessitat de molts dels ens locals de disposar d’un espai compartit de treball i coneixement. Si sou un ens local que disposa d’un punt de voluntariat local i vols formar part de la xarxa, pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte.

En aquest mapa pots consultar els Punts de Voluntariat local de Catalunya que en formen part. Cada punt de voluntariat disposa d’un apartat web en el qual s’informa de l’adreça, els horaris d’atenció, la pàgina web, els serveis que ofereixen i la descripció del punt.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere