Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ICIP hip hop

El “Concurs Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) de Hip-hop per la Pau” té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l’àmbit de la cultura de pau.

El certamen té dues modalitats: en la primera, s’hi poden presentar estudiants d’educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya; en la segona modalitat, s’hi poden presentar nois i noies d’entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya. En tots dos casos, caldrà presentar-se al concurs formant un grup d’un mínim de tres persones. 

Per participar-hi cal composar una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer una gravació en vídeo de la seva interpretació, d’un màxim de 4 minuts de durada.

La lletra de les cançons ha d’estar relacionada amb la celebració de les diferències; la convivència en els espais urbans o escolars; la crítica de la violència; la denúncia de violacions de drets humans; la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats; o el paper dels joves en la construcció de pau.

El concurs compta amb el suport del Departament d’Educació, de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.♦

 Convocatòria del concurs … clicar aquí

 Bases del concurs …  clicar aquí

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere