Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESADE-Universitat Ramon Llull: ”eWorks Accelerator Demo Day 2020” (14/10/2020 / online)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ESADE

El “eWorks Accelerator” és un programa d’acceleració d’inici per a la comunitat d’ESADE, organitzat i gestionat per“ eWorks, el programa de creació d’empreses de gran creixement de l’ESADE Entrepreneurship Institute.

El ‘”eWorks Accelerator” proporciona selectes equips que donen suport, amb un assessorament d’experts del sector i empresaris d’èxit, accés a un paquet de recursos valorats en més de 5.000 € per projecte i una presentació als inversors.

L’edició 2020 ha registrat una participació rècord, amb 40 projectes admesos, que treballaven en un ampli espectre de temes: IA, serveis B2B, biotecnologia, educació, alimentació, sanitat, decoració de la llar, immigració, notícies, pagaments, moda sostenible, viatges i turisme, mobilitat urbana, treballar des de casa i molt més.

Els equips tenen antecedents molt diversos, des dels estudiants universitaris fins als antics alumnes de l’EMBA i estan repartits per tot el món, amb equips a Sud-àfrica, Califòrnia, Europa i a la Xina.

Després de 3 mesos de treball dur, moltes sessions de mentoratge i llargues nits, aquesta edició s’acosta ràpidament al final: el 14 d’octubre del 2020 a les 18.30h., els equips presentaran els seus projectes en un “Demo Day” en línia als inversors, premsa, altres startups i als nous estudiants.♦

INSCRIPCIÓ: https://apply-to-esade.force.com/EsadeEvents

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere