Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ofereix tallers literaris per a escolars de manera presencial i en línia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

biblioteca

Sobre cal·ligrafia medieval, teatre, haikus, història del llibre i de la producció literària de les valencianes a la postguerra

-Les escoles han de sol·licitar participar en els tallers a través de la web

 

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ha anunciat els tallers literaris per a escolars que enguany disposen de la novetat de tallers en format en línia.

La Biblioteca Valenciana ofereix un taller cada mes per a familiaritzar els escolars amb els gèneres literaris i les tècniques de l’escriptura. Les escoles han de reservar la seua assistència a través de la web consultar aquífins al 31 d’octubre. L’activitat està dirigida a alumnes de Primària, Secundària i cicles formatius i Batxillerat.

Al novembre, el taller està dedicat a les dones i el llibre; al desembre es treballarà amb la cal·ligrafia medieval; al gener s’homenatja els dibuixants del còmic; al febrer es descobreixen les claus dels haikus, poesia tradicional japonesa; al març és el temps del teatre; i a l’abril de la història del llibre.

Els tallers en línia són: ‘Elles prenen la paraula’ sobre la producció literària valenciana de la postguerra realitzada per dones i ‘Això era i no era’, una proposta d’animació lectora amb activitats lúdiques interactives.

Els tallers didàctics inclouen una vista guiada pel monestir de Sant Miquel dels Reis, monument d’arquitectura renaixentista declarat bé d’interès cultural.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere