Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Estudiants de la UdG creen la cervesa “La Gerunda”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Equip_

Han participat al “Moritz University”, un projecte pioner dirigit als estudiants de les universitats catalanes que té per objectiu impulsar la cultura i el talent cerveser.

Un grup d’estudiants de la Universitat de Girona ha elaborat “La Gerunda”, una cervesa d’estil Saison de color daurat amb una crema persistent de color marfil per a la primera edició de “Moritz University”. És un projecte pioner dirigit als estudiants de les universitats catalanes dels graus de Química, Enginyeria Química, Ciència i Tecnologia dels Aliments, entre d’altres, l’objectiu del qual és impulsar la cultura i el talent cerveser.

L’equip de la Universitat de Girona (UdG) està format per sis estudiants: dos del Grau en Innovació i Seguretat alimentària, dos del Grau en Enginyeria Alimentària i dos del Grau en Enginyeria Química. El capità de l’equip de la UdG, Ferran Picart, destaca que ha suposat una experiència altament enriquidora i divertida, valora el feedback positiu per part del jurat sobre “La Gerunda” i agraeix la feina feta per part de la guia dels mestres cervesers juntament amb tot l’equip organitzador de Moritz.

El repte ha consistit en aprendre els secrets de fabricació de cervesa de la mà dels mestres cervesers de la Fàbrica Moritz Barcelona, Albert Viaplana i Germán Melgarejo, que s’han convertit en els mentors dels estudiants durant aquest procés iniciat el passat febrer.

L’equip de la UdG ha competit contra els equips de sis universitats catalanes més: la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Lleida i IQS School of Engineering. La Universitat Politècnica de Catalunya ha estat la guanyadora d’aquesta primera edició. La cervesa que han creat, d’estil GOSE es convertirà en la cervesa de temporada de la Fàbrica Moritz Barcelona el novembre de 2020 i es comercialitzarà durant 5 mesos a la Fàbrica i al Bar Velódromo.

En la seva valoració, el jurat ha tingut en compte no només la qualitat de les propostes presentades sinó també el seu component d’innovació, apostant així pel talent jove i la creativitat, senyals distintius de Moritz des de la seva fundació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere