Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comunicat del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes davant vaga del 21 d’octubre a les universitats

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

CEUCAT

El sistema universitari es troba immers en una crisi educativa, amb origen en la situació d’infrafinançament i de la manca de recursos a l’educació pública i que s’ha vist accelerada i aprofundida per la pandèmia de la Covid-19. L’actual panorama, sumat a la manca de planificació de les administracions i la situació de precarietat de doctorands i professorat, ha dut a diferents organitzacions estudiantils i sindicals a convocar una vaga el pròxim dimecres 21 d’octubre.

Els convocants demanen un sistema de finançament públic de la investigació per erradicar l’entrada d’empreses a la universitat, assegurar una universitat totalment pública i sense barreres d’entrada, possibilitar la conciliació personal i estudiantil, així com avançar cap a un model basat en la cooperació i no en la competència.

El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) se suma a les reivindicacions i demandes i a la convocatòria de vaga i exigeix a les universitats que durant la jornada no es puguin realitzar activitats avaluables i l’assistència no sigui obligatòria.

Barcelona, 19 d’octubre de 2020

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere