Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Webinar a ESADE-URL: “Lideratge d’iniciatives amb alt impacte social per respondre a la crisi actual. Aprenentatges”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

esade

Dimecres, 21 d’octubre – 19.00 h  Online

Estem sabent respondre a la crisi? Us convidem a explorar amb les persones que ostenten la màxima responsabilitat executiva d’una ONG i d’una empresa responsable, ambdues entitats de referència per la seva contribució social, com aprofitar les nostres competències institucionals per respondre amb alt impacte social a la crisi originada pel covid- 19.

En aquest context, les dues organitzacions estan liderant projectes socials aprofitant les seves competències distintives i les capacitats més rellevants dels seus equips. Tindrem l’oportunitat de conèixer tant les seves experiències més significatives com els aprenentatges derivats, els quals poden ser aprofitables per a tot tipus d’organitzacions.

  • Marta Cañas, directora general de Metges Sense Fronteres
  • Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Seguros

Modera: Ignasi Carreras, director dels programes de formació directiva per a ONG-ONL de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE.

Aquest esdeveniment es realitza en el marc dels programes formatius per a directius d’ONG-ONL que realitza l’Institut d’Innovació Social d’ESADE DE LA Universitat Ramon Llull en col·laboració amb la Fundación Chávarri Por el Bien Común.

Inscripció … clicar aquí 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere