Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Ja sabem la Programació del 10ª edició del “Festival de Pasqua de Cervera” de musica clàssica catalana (14 al 22 de novembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cervera

Presentació dels organitzadors:

El Festival de Pasqua 2020: el 10è aniversari

El Festival de Pasqua de Cervera arriba a la 10ª edició convertit en un dels màxims exponents de potenciació de la música clàssica catalana, un dels seus valors intrínsecs des de la seva creació.

Durant aquesta dècada, el certamen s’ha conjurat per difondre i impulsar les obres musicals dels nostres autors, tant els més reconeguts internacionalment, com aquells que mereixien un rescat històric per la seva vàlua no prou vindicada. A la vegada, el festival cerverí s’ha convertit en un punt de trobada d’intèrprets del nostre país totalment consolidats que s’han fusionat en una perfecta simbiosi amb joves talents que han tingut l’oportunitat de mostrar el seu nivell artístic.

Una altre objectiu primordial, ha estat estrènyer els lligams amb les grans entitats i institucions catalanes. Des del Palau de la Música, passant pel Liceu, així com conservatoris, associacions i entitats musicals del nostre país, han creat vincles i compartit sinèrgies amb un festival que ha crescut, any rere any, en projecció. 

Un dels referents del Festival d’enguany serà el mestre Pau Casals, coincidint amb la celebració del centenari de l’Orquestra Pau Casals. Paral·lelament, el certamen també s’unirà a les commemoracions d’Eduard Toldrà, Robert Gerhard i Josep Carner.

 PROGRAMACIÓ … clicar aquí

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere