Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Aquesta setmana finalitza la convocatòria dels Premis Càtedra de Drets Lingüístics i Carme Miquel 2020 de la Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

drets

Aquests premis d’investigació de la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València tenen com a objectiu la promoció d’estudis dels drets lingüístics d’usuaris de llengües minoritzades, així com la garantia i la materialització real d’aquests drets.

Premis Carme Miquel 2020

Els premis Carme Miquel 2020 són oberts als treballs de fi de grau i als treballs de fi de màster aprovats en qualsevol universitat pública espanyola.

Poden participar-hi els i les estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats espanyoles que hagen aprovat un treball de fi de grau o de fi de màster en qualsevol llengua oficial de les comunitats autònomes de l’Estat o en anglès, en el curs 2019/2020, entre l’1 d’octubre de 2019 i el 30 de setembre de 2020.

Per a poder participar-hi els treballs han de centrar l’atenció en els fonaments teòrics i les estratègies o mesures per a la materialització i la garantia real dels drets lingüístics des de les temàtiques següents: drets humans lingüístics, igualtat lingüística, multilingüisme, polítiques públiques lingüístiques, sociolingüística, minories lingüístiques, llenguatge jurídic i administratiu, i psicologia del llenguatge. Queden exclosos del concurs els treballs sobre llengües, literatura, lingüística i didàctica general de les llengües i els que es referisquen de manera marginal als fonaments teòrics i a les estratègies per a la materialització i la garantia real dels drets lingüístics.

Convocatòria i sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 30 d’octubre de 2020 a les 14 hores.

Extracte de la Resolució, publicat en el DOGV: http://www.dogv.gva.es/datos/2020/10/20/pdf/2020_8493.pdf

Resolució de 22 de setembre de 2020, de la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, en català: https://www.uv.es/derconstiweb/Premis_Carme_Miquel_VAL_signat.pdf

Resolució de 22 de setembre de 2020, de la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, en castellà: https://www.uv.es/derconstiweb/Premios_Carme_Miquel_TFG_TFM_CAST_firmado.pdf

 

Premis Càtedra de Drets Lingüístics 2020

Els premis Càtedra de Drets Lingüístics 2020 són oberts a les tesis doctorals aprovades amb menció cum laude en qualsevol universitat pública espanyola.

Podren participar-hi els i les estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats espanyoles que hagen aprovat una tesi doctoral amb esment Cum laude en qualsevol llengua oficial de les comunitats autònomes de l’Estat o en anglès, en el curs 2019/2020, entre l’1 d’octubre de 2019 i el 30 de setembre de 2020.

Per a poder participar les tesis han de centrar l’atenció en els fonaments teòrics, les estratègies o mesures per a la materialització i la garantia real dels drets lingüístics des de les temàtiques següents: drets humans lingüístics, igualtat lingüística, multilingüisme, polítiques públiques lingüístiques, sociolingüística, minories lingüístiques, llenguatge jurídic i administratiu, i psicologia del llenguatge. Queden exclosos del concurs els treballs sobre llengües, literatura, lingüística i didàctica general de les llengües i els que es referisquen de manera marginal als fonaments teòrics i a les estratègies per a la materialització i la garantia real dels drets lingüístics.

 

Convocatòria i sol·licituds

Extracte de la Resolució, publicat en el DOGV: http://www.dogv.gva.es/datos/2020/10/20/pdf/2020_8496.pdf

Resolució de 22 de setembre de 2020, de la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, en català: https://www.uv.es/derconstiweb/Premis_CDL_Tesis_VAL_signat.pdf

Resolució de 22 de setembre de 2020, de la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, en castellà: https://www.uv.es/derconstiweb/Premios_CDL_Tesis_CAST_firmado.pdf

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere