Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Remodelació i reforçament de l’EQUIP DE GOVERN de la Universitat de Lleida

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udl

L’equip de govern de la Universitat de Lleida (UdL) passarà de 10 a 8 vicerectorats a partir del proper 1 de novembre. Així ho ha anunciat el rector, Jaume Puy, durant el Consell de govern celebrat avui. El professor de l’Escola Politècnica Superior (EPS) Antoni Granollers serà el nou vicerector d’Internacionalització, tasca que des del setembre havia assumit provisionalment la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Montse Rué, quan Montserrat Gea va deixar aquest càrrec en ser nomenada directora general de Professionals de la Salut a Catalunya.

Antoni Granollers és professor del departament d’Informàtica i Enginyeria Industrial de la UdL des de 2004. Director del grup de recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades (GRIHO), les seues línies d’investigació se centren en el disseny de sistemes interactius centrats en l’usuari i l’accessibilitat per a persones discapacitades.

D’altra banda, la vicerectora de Transferència i Foment de la Innovació, Olga Martín, assumirà el vicerectorat de Recerca, al capdavant del qual estava Joaquim Ros. Aquest nou vicerectorat passarà a nomenar-se de Recerca i Transferència.

El vicerectorat de Qualitat i Innovació Docent desapareix. La seua responsable, Paquita Santiveri, serà la nova vicerectora d’Ordenació Acadèmica, substituint Francesc Giné, que s’encarregarà del vicerectorat de Professorat en substitució de Josep M. Miret. El vicerectorat de Santiveri passa a denominar-se d’Ordenació Acadèmica i Qualitat. El rector,  que ha agraït la tasca de Ros i Miret a l’equip de direcció, ha destacat que “la reducció del número de vicerectorats és una mesura adequada al context actual”.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere