Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La consellera de Qualitat Democràtica del Govern Valencià condemna la pintada en el panell informatiu instal·lat en el camp de concentració d’Albatera

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

la intolerància

Rosa Pérez Garijo: ‘La intolerància no podrà impedir que el poble valencià conega la seua història’

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, ha condemnat l’acte vandàlic perpetrat contra el panell informatiu instal·lat fa dues setmanes en el camp de concentració d’Albatera.

Pérez Garijo ha assenyalat que “a més d’una agressió al patrimoni públic, actes com aquest pretenen ofendre la memòria de totes les víctimes que van patir la persecució i la mort per part de les autoritats franquistes en la immediata postguerra”.

El panell està instal·lat des de fa dues setmanes en el lloc on van ser internades més de 20.000 persones a partir d’abril de 1939 i on s’està realitzant un projecte de cerca de restes humanes finançat per la conselleria.

La consellera de Qualitat Democràtica ha reafirmat la voluntat de la Generalitat d'”investigar i dignificar aquests espais de la memòria” i ha garantit que “cap mena d’intolerància podrà impedir que el poble valencià conega la seua història”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere