Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Diàlegs DI” on line: «Reptes per a la recerca col·laborativa» amb el rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell (05/11/2020)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Universitat RL

Dia: dijous 5 de novembre de 2020

La recerca i la transferència de coneixement són els pilars sobre els quals s’ha de sustentar el progrés social i econòmic d’un país en l’era actual. La societat del coneixement exigeix identificar, formar i conservar el talent que pot permetre la nostra evolució i el nostre benestar.

La societat és cada cop més complexa, i ho són els problemes i els reptes a què ens enfrontem, dels quals aquests dies en tenim un exemple ben seriós amb la pandèmia que ens ha tocat viure. Aquesta complexitat fa que la recerca cada vegada hagi de ser més especialitzada i, per tant, més costosa. La necessitat de posar junts diferents persones investigadores, amb diferents experteses, i que treballen en sectors diferents, fa de la recerca col·laborativa una necessitat, i a la vegada, una opció per a encarar el futur.

EL DIÀLEG DI

El Dr. Albert Sangrà, director del Pla de Doctorats Industrials, dialogarà amb el Dr. Josep M. Garrell, rector de la Universitat Ramon Llull amb una destacada experiència fent recerca i liderant polítiques científiques, per analitzar quins són els reptes que ens planteja el desenvolupament de la recerca col·laborativa a Catalunya i al món.

INSCRIPCIÓ … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere