Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Fundació.cat amb la Universitat Rovira i Virgili, engega la formació de capacitació en identitat digital “jo.cat” per enfortir les competències digitals de persones desocupades

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

44e7d23e-40f2-4588-a4b3-85e88b26a793

El projecte jo .cat, dirigit a persones que hagin assolit un certificat ACTIC i estiguin en situació d’atur, pretén oferir les eines necessàries per ser més visibles a Interne

La Fundació .cat presenta el projecte JO.CAT, un programa formatiu de capacitació en identitat digital. En col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i amb el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, jo .cat neix amb l’objectiu d’enfortir les competències digitals de les persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) i que hagin assolit un certificat ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta formació, de 40 hores de durada i 100% online, pretén facilitar eines i competències perquè els participants puguin crear-se la seva pròpia identitat digital.

Quina és la nostra petjada a Internet? Què diuen de nosaltres els buscadors? La nostra marca personal està ben representada a Internet? Actualment, Internet és clau en la configuració de la nostra marca personal, és un aparador, un espai que ens descriu. La identitat digital és, per tant, el nostre currículum online més immediat.

Aquí és on recau la importància del jo .cat. Aquest curs tracta conceptes tan importants com la reputació digital, la creació de la nostra identitat a la xarxa o fins i tot ensenya a millorar-la per assegurar-nos que a Internet apareix el que realment volem que vegin de nosaltres les empreses i puguem ser molt més visibles a la xarxa. El projecte finalitza amb la creació d’un espai web i un correu electrònic amb el domini .cat.

El curs és totalment gratuït i els 1.000 primers inscrits obtindran el domini .cat i l’allotjament web a 0€. Les inscripcions es duran a terme a través d’aquest enllaç.

Els interessants podran assistir a una sessió informativa sobre el curs el proper 3 de desembre i es poden inscriure al web de la Fundació .cat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere