Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Publicat un nou número del butlletí electrònic RECERCAT : “Especial Antoni Maria Badia i Margarit”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

recercat

Ja podeu accedir a un nou número de RECERCAT, el butlletí de la recerca a Catalunya. Si en voleu fer un tast, accediu al videosumari del número.

Es tracta d’un número que commemora el centenari del naixement d’Antoni Maria Badia i Margarit (Barcelona, 1920-2014). Filòleg, lingüista i especialista en història de la llengua, Badia va ser l’autor de l’emblemàtica Gramàtica de la llengua catalana (1994). Des del butlletí electrònic RECERCAT es vol afegir a la celebració de l’efemèride amb aquest número especial que es fa ressò de la vida i l’obra d’una personalitat que va posar la llengua com a eix principal de la seva vida.

A banda dels continguts relacionats amb la lingüística i l’estudi de les llengües, voldríem recomanar un article del número que es fa ressò d’una publicació elaborada pel personal voluntari del Centre de Regulació Genòmica (CRG) que va participar en el programa Orfeu, on s’explica la tasca que van dur a terme per fer front a la pandèmia durant les primeres setmanes d’expansió de la infecció a Catalunya. S’hi exposa les seves motivacions, els reptes i les lliçons apreses durant el temps en què es va desplegar el programa, amb el convenciment que ajudaran a preparar millor el món la societat per abordar situacions similars en el futur. S’entrevistem tres dels voluntaris participants en el programa.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere