Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’alumnat del “Programa de Formació i Inserció d’Auxiliar d’operacions en Aeroports” podrà completar la seva formació a les empreses Groundforce i Interserve

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

aeroport del Prat

Aquest curs s’ha posat en marxa el Programa de Formació i Inserció d’Auxiliar d’Operacions en Aeroports a l’Institut Illa dels Banyols del Prat de Llobregat amb un total de 15 alumnes

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb les empreses Groundforce i Interserve, presents a l’aeroport d’El Prat, perquè l’alumnat que cursa el Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar d’Operacions en Aeroports a l’Institut Illa dels Banyols d’El Prat de Llobregat pugui rebre formació teòrica per part de les empreses aeroportuàries i realitzar-hi l’estada de formació pràctica. Es tracta d’un nou perfil professional de la família professional de Transport i manteniment de vehicles que s’ha posat en marxa per primer cop aquest curs amb un total de 15 alumnes.

L’acord, que s’ha signat aquest matí a les instal·lacions l’Institut Illa dels Banyols amb una vigència de quatre anys, preveu, a banda de l’estada de formació pràctica, que les empreses Groundforce i Interserve aportin personal expert, facilitin la formació permanent del professorat del Departament d’Educació i la seva cooperació en la informació i promoció de la formació professional. L’Institut Illa dels Banyols compta amb una llarga tradició de col·laboració amb l’aeroport d’El Prat.

El desenvolupament d’aquest conveni ha de proporcionar als joves participants en el programa les competències professionals corresponents a un primer nivell de qualificació corresponents al currículum formatiu del PFI d’Auxiliar d’operacions en aeroports. Els alumnes que cursen aquest perfil es preparen per realitzar operacions auxiliars d’assistència a passatgers en aeroports, amb els equipatges, d’assistència a mercaderies en terminals de càrrega aèria i  d’assistència a aeronaus.

Fotografia: Aeroport d’El Prat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere