Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

AVUI DILLUNS 11 de gener: no obriran 20 centres educatius de les comarques de Ponent, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre / TRANSPORT ESCOLAR: suspès plenament o parcialment en 13 comarques

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Filomena

Comunicat d’Educació de la Generalitat de Catalunya sobre les afectacions causades pel temporal Filomena

A causa del temporal Filomena -que ha deixat en les darreres hores fortes nevades en diversos punts del territori- un total de 20 escoles i instituts de les comarques de Ponent, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre demà romandran tancades, fet que afectarà 1.641 alumnes. Pel que fa al transport escolar, s’ha suspès plenament o parcialment en 13 comarques. Aquestes mesures s’han pres d’acord amb els Consells Comarcals, en contacte amb els ajuntaments afectats i en coordinació amb Protecció Civil.

Comarques de Ponent

Així, a causa de la nevada, a les comarques de Ponent demà no podran obrir 3 centres educatius: al Segrià, l’Escola Francesc Feliu d’Aitona, amb 239 alumnes, i a les Garrigues, les escoles Vall Major de Bovera, amb 13 alumnes, i la Mare de Déu de Montserrat de l’Albagés, amb 22 alumnes. Pel que fa al transport escolar, s’han cancel·lat les rutes del Segrià, les Garrigues, la Noguera, la Segarra, l’Urgell, el Pallars Jussà i el Pla d’Urgell.

 Camp de Tarragona

Al Camp de Tarragona, demà no obriran 9 centres educatius: al Baix Camp, l’Escola Serra de Prades – ZER Montsant-Serra de Prades, amb 26 alumnes afectats, i, al Priorat, l’Institut Escola Montsant de Cornudella de Montsant, amb 151 alumnes, l’Escola Pius XII – ZER L’Aglà d’El Molar, amb 19 alumnes, l’Escola Antoni Vilanova i l’Institut Antoni Vilanova de Falset, amb 298 i 490 alumnes respectivament, l’Escola Llicorella – ZER L’Aglà de Gratallops, amb 20 alumnes, l’Escola Serra Major – ZER L’Aglà de La Vilella Baixa, amb 20 alumnes, l’Escola Garbí – ZER Montsant-Serra de Prades de la població de Poboleda, amb 28 alumnes, i l’Escola Montsant – ZER Montsant-Serra de Prades d’Ulldemolins, amb 26 alumnes. 

Hi ha quatre comarques afectades pel transport escolar: es cancel·la a l’Alt Camp, a la Conca de Barberà i al Priorat, i, al Baix Camp, es mantindrà el servei amb afectació de la línia de Prades.

 Terres de l’Ebre

A les Terres de l’Ebre no obriran 8 centres educatius: a la Terra Alta, les escoles la Gessera de Caseres, amb 11 alumnes, l’Ametller de la Pobla de Massaluca, amb 19 alumnes, El Diví Mestre de Vilalba dels Arcs, amb 39 alumnes, Els Castellets de la Fatarella, amb 43 alumnes, Sant Blai de Bot, amb 43 alumnes, Doctor Ferran de Corbera, amb 50 alumnes, i Montsagre d’Horta de Sant Joan, amb 63 alumnes, i, a Ribera d’Ebre, l’Escola Josep Riba de l’EMD de la Serra d’Almos, amb 11 alumnes.

També s’ha cancel·lat el servei de transport a la comarca de Terra Alta i, a Móra d’Ebre, tot i que es manté el transport escolar, s’ha suspès la ruta de Tivissa a Móra d’Ebre.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere