Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Convocada la 6a edició del Premi de Recerca en MEMÒRIA DEMOCRÀTICA dels millors treballs de batxillerat a Catalunya

Notícia anterior
Notícia posterior

memòria

El guardó distingeix els millors treballs de batxillerat sobre el període històric 1931-1980

 El Memorial Democràtic entitat de la Generalitat de Catalunya ha convocat la 6a edició del Premi de Recerca en Memòria Democràtica, que distingeix els millors treballs de recerca de batxillerat sobre el període històric 1931-1980.

Els treballs han hagut de ser fets durant el curs acadèmic 2019-2020 i no han d’haver estat publicats per cap mitjà. El Premi està dotat amb 1.000 euros i la publicació del treball en línia, a través del lloc web del Memorial. El guardó també atorga 500 euros a dos altres treballs que destaquin pel seu interès i qualitat.

El formulari de sol·licitud per presentar-se al Premi es pot trobar al web del Memorial Democràtic. El termini acaba el 12 de febrer.

Treballs premiats altres anys

A les anteriors edicions del Premi, els treballs guanyadors han estat De la llavor resistent a la conquesta d’espais de llibertat (2015), de Clara Alegre, de l’Institut El Sui, de Cardedeu (Vallès Oriental); Els vallesans als camps nazis (2016), de Núria Sala, de l’Institut Vall del Tenes, de Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental); Viatge a les tenebres de la Xoà (2017), de Guifré Serrano, de l’Escola Pia, de Sabadell (Vallès Occidental); Anàlisi de l’impacte dels maquis a la zona dels Ports i la vila de Vallibona (2018), de Pep Donate, de l’Institut Els Alfacs, de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), i El règim franquista a Barcelona i el tercer vèrtex de l’Eix. La relació amb l’imperi japonès durant la Segona Guerra Mundial (2019), d’Helena Crusats, de l’Institut Jaume Callís, de Vic (Osona).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere