Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Webinar de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE – URL: “Què està canviant en les col·laboracions ONG – Empresa?” (dimecres 13 de gener)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

webinar

La col·laboració intersectorial és cada vegada més important per poder afrontar els reptes socials i mediambientals que estan sorgint en el món, però com s’estan adaptant aquestes aliances als nous elements que marca aquest context de crisi? Què està canviant?

Aquesta situació d’alta incertesa, però també de grans necessitats socials, fa que ens preguntem com podem codissenyar projectes entre uns i altres? ¿Amb quin tipus d’actors volen col·laborar les empreses? Com les ONG poden participar en aliances on busquin actors que tinguin competències complementàries? i / o quines fórmules de finançament s’estan aplicant?

S’analitzarà tot això amb tres directius/ves amb àmplia experiència en l’àmbit social i empresarial: María Ángeles León, presidenta d’Open Value Foundation; Antoni Bruel, coordinador general de Creu Roja Espanyola; Elena Valderrábano, directora global d’Ètica Corporativa i Sostenibilitat a Telefónica i Ignasi Carreras, director dels programes de formació directiva per a ONG-ONL de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE, com a moderador.

Aquest esdeveniment, obert al públic, el dimecres 13 de gener de 2021, es realitza en el marc del programa de Lideratge i Innovació Social, un dels programes formatius per a directius d’ONG-ONL que realitza l’Institut d’Innovació Social d’ESADE de la Universitat Ramon Llull.♦

Podeu inscriure-us a l’acte a … Clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere