Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou Espai Formatiu per a famílies i mestres a la Vall d’en Bas promogut per la Càtedra de Renovació Pedagògica UdG – Can Trona i l’Ajuntament de La Vall d’en Bas

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

xerrada1_formacio_families

El proper 29 de gener és el dia escollit per donar el tret de sortida a l’Espai Formatiu per a famílies i mestres de la Vall d’en Bas que promou la Càtedra de Renovació Pedagògica de la UdG-Can Trona. Aquest espai començarà amb la xerrada “La participació de les famílies a l’escola: “Què hi puc fer jo? El meu paper com a mare o pare?”. Aquesta primera activitat serà portada a terme per Jordi Collet, sociòleg i professor de la Universitat de Vic especialitzat en temes de participació i gestió d’AFAS.

La segona activitat serà el dia 26 de març i en aquest cas anirà a càrrec d’Eva Sargatal, mestra d’educació infantil, assessora pedagògica i  formadora de mestres que impartirà la xerrada “Jugar: una necessitat i un plaer. Com definir uns límits clars per conviure en un entorn potenciador d’aprenentatges?”.

La darrera activitat d’aquest primer cicle tindrà lloc el dia 30 d’abril que, en format taller, la psicòloga en educació i salut sexual Anna Salvia, abordarà el tema de “Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents” des d’una mirada respectuosa i superadora dels tabús que sovint s’hi associen.

D’acord amb la línia de la Càtedra de Renovació Pedagògica aquests temes han estat consensuats amb les famílies i mestres de la Vall amb la idea d’abordar aspectes que siguin d’interès i preocupació pel conjunt de la comunitat educativa.

Totes les activitats es faran a Can Trona Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, a les 19h i està previst que acabin, com a molt tard, a les 20.30h. Tenint en compte la situació excepcional que estem vivint arran de la pandèmia, l’aforament serà limitat i se seguiran les mesures previstes pel Departament de Salut.

Les xerrades es podran seguir per streaming.

Podeu formalitzar la inscripció presencial a les xerrades a través d’aquest formulari.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere