Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

CÀPSULA FORMATIVA on line del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona: “La participació en línia” (Dijous, 28/01/2021)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

curs

Les mesures contra la covid-19 han fet reinventar les nostres trobades associatives però com podem millorar la participació d’aquestes?

Les mesures contra la covid-19 han fet reinventar les nostres trobades associatives i la impossibilitat de trobar-nos en persona ha fet sorgir les assemblees i reunions virtuals per poder seguir amb l’activitat de l’entitat. Aquestes, però, sovint dificulten sentir-nos connectades amb el grup i el projecte i van en detriment de la participació de les membres del col·lectiu.

En aquesta càpsula formativa reflexionarem sobre com s’ha transformat la participació a les nostres associacions i col·lectius i amb quines dificultats ens trobem actualment i com afrontar-les. Es facilitaran eines i recursos per afavorir la participació de les membres a l’entitat a partir de la posada en pràctica en primera persona.

Continguts de la formació

  • Abordatge dels impactes de la covid-19 a les entitats juvenils (projectes, grup humà, econòmiques…)
  • Assemblees i reunions online: reptes i oportunitats
  • Eines per afavorir la participació en línia
    • Dinàmiques adaptades al format online
    • Aplicacions online per dinamitzar les trobades online

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Millorem la participació en línia.

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic acompanyaments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. 

Data: Dijous 28 gen  Hora: 18:30

Organitzadors: Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona – CRAJacompanyaments@crajbcn.cat

Anar al web de l’esdeveniment

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere