Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Generalitat Valenciana i les universitats acorden reduir al mínim la presencialitat en la docència durant el mes de febrer

Notícia anterior
Notícia posterior

gv mascaretes

Aquesta mesura s’anirà avaluant en funció de l’evolució de la pandèmia

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes han acordat que durant el mes de febrer hagi mínima presencialitat en la docència, a el temps que queden assegurades les pràctiques que hagin de desenvolupar-se de forma presencial , garantint totes les mesures de seguretat.

La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha mantingut aquest dimarts (26/01/2021) una reunió per videoconferència amb les rectores i rectors de les cinc universitats públiques del País Valencià per avaluar l’ensenyament, en una trobada a què també han assistit la secretària autonòmica d’Universitats i Investigació, Carmen Beviá, i la directora general d’Universitats, Pilar Ezpeleta.

La Conselleria i les universitats, segons ha explicat la consellera, “han acordat aquest dimarts la mínima presencialitat a les aules durant el mes de febrer, situació que s’anirà avaluant en funció de l’evolució de la pandèmia i sempre amb la finalitat d’assegurar la salut de tota la comunitat universitària “.

En aquest sentit, ha precisat que la docència durant aquest mes consistirà que “seran en format online en els continguts que puguin ser impartits per aquesta via i que les pràctiques que necessitin presencialitat quedin també assegurades”.

Pascual ha recordat que “aquesta mesura estava així prevista en els plans de contingència que cadascuna de les universitats està implementant i en aquest termini anirem coordinant i avaluant els escenaris als quals ens anem enfrontant”.

A més, la consellera ha indicat que les universitats i la Generalitat “ens estem coordinant amb la finalitat de prendre les decisions adequades per a una docència de qualitat i la seguretat i salut de tota la comunitat universitària”.

Finalment, Carolina Pascual ha destacat que els exàmens que s’estan realitzant de forma presencial s’estan desenvolupant sense incidències i ha animat les universitats a que “es facin en línia aquelles proves que es puguin adaptar a aquest format”.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere