Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“V Jornada de les Guilleries” a la UdG: La renaturalització dels espais urbans per fer-los més saludables (25/02/2021)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

guilleries

La Càtedra Aigua, Natura i Benestar de la Universitat de Girona organitza la cinquena edició de la Jornada de les Guilleries: aigua i territori, prevista pel pròxim 25 de febrer en format virtual.

Aquesta jornada, que compta com altres anys amb el suport del PATT del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, està adreçada especialment a tècnics d’administracions i empreses, professionals de la jardineria, docents i estudiants dels àmbits biològic i agroforestal, i tècnics municipals.

S’hi tracta un tema d’actualitat La renaturalització dels espais urbans per fer-los més saludables, arran del confinament per la Covid-19, que també és un condicionant per a l’arribada de fons de la Unió Europea al nostre país. Especialistes de primera línia (arquitectes, epidemiòlegs, ambientòlegs) hi destacaran l’interès i la necessitat de renaturalitzar pobles i ciutats i com aquest fet repercuteix positivament en la salut dels seus habitants. S’hi exposaran experiències amb estudis contrastats i casos d’èxit concrets.

Programa … clicar aquí

Fotografia: Espai natural de les GUILLERIES-SAVASSONA

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere