Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Ara el “Bibliobus Pere Quart” també arriba als municipis de Coll de Nargó, Organyà i Pla de Sant Tirs, a l’Alt Urgell

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

bibliobus

La Direcció General de Creació, Acció i Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amplia la ruta del bibliobús Pere Quart a tres nous municipis de l’Art Urgell que fins ara no disposaven d’aquest servei. Aquesta ampliació és possible després d’una revisió de la ruta actual i dels canvis introduïts que permetran optimitzar els actuals recursos.

El bibliobús Pere Quart és un dels 12 bibliobusos del Sistema de Lectura pública de Catalunya que donen servei a poblacions de menys de 3.000 habitants i que no disposen de biblioteca pública. El servei de bibliobús al Pallars Jussà es va inaugurar al 1982 i, posteriorment, es va ampliar a municipis de la comarca del Pallars Sobirà.

Des d’aquest mes de febrer s’amplia la seva ruta a 3 municipis de la comarca de l’Alt Urgell, Coll de Nargó, Organyà i Ribera d’Urgellet (Pla de Sant Tirs), cosa que suposarà oferir servei de lectura pública a 18 nuclis de població de 16 municipis, amb un total de 8.975 h.

El bibliobús compta amb un fons total de 12.510 documents (llibres, audiovisuals i revistes), i ofereix els serveis següents :  Informació i assessorament, préstec, Internet, accés a la plataforma digital eBiblioCat per permet el préstec a llibres, pel·lícules, audiollibres, diaris i revistes, entre d’altres recursos. També ofereix activitats de foment a la lectura per a tot tipus de públics. 


-Calendari quinzenal a les noves parades

Coll de Nargó, dilluns pel matí ( 2’30 h.)

Organyà, dilluns per la tarda ( 3 h.)

Pla de Sant Tirs, municipi de Ribera d’Urgellet dimarts pel matí  ( 2’30h.)

El Departament de Cultura gestiona actualment dos bibliobusos a les comarques de Lleida, el Bibliobús Pere Quart i el Bibliobús Garrigues Segrià. Actualment el Sistema de Lectura Pública a Catalunya compta amb un total de 427 equipaments, 415 biblioteques i 12 bibliobusos.

 

Calendari bibliobús … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere