Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UPC: OPEN CLASS “Pràctiques Àgils Efectives: Management 3.0, Story Mapping i Impact Mapping” (23 de febrer)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

w

El dimarts 23-02-2021, a les 18:00, tindrà lloc una Open Class del postgrau en Agile IT Management (Presencial) a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Saps que cada vegada més organitzacions reconeixen que les metodologies àgils els ajuden a mantenir-se competitives?

Vine a aquesta sessió per descobrir quins avantatges ofereixen aquestes tres pràctiques àgils: Management 3.0, Story Mapping i Impact Mapping.

Durant la 1a part, Víctor Fairén ens presentarà què és el Management 3.0: quins avantatges poden tenir els equips i les organitzacions en la seva adopció, les diferències amb altres tipus de management i les disciplines o àrees que componen aquesta pràctica.

A la 2a part, veurem de la mà de Jordi Freixas dues potents tècniques per definir productes digitals: Story Mapping, que ens permet definir l’abast d’una iniciativa, i Impact Mapping, per abordar l’estratègia en la millora d’un producte.

Els ponents:

Víctor Fairén. Consultor en Business Agility. Des de 2012, ha treballat en diferents rols i empreses ajudant a l’adopció metodologies agile com a impulsores de l’eficiència en les organitzacions. SAFe Program Consultant, certificat com a Kanban Management Professional, formador de Management 3.0 i professor de Lean Agile.

Jordi Freixas. Enginyer en Informàtica per la UPC. Docent del postgrau en Agile IT Management de la UPC School i de l’OBS Business School. Sènior Digital Project Manager al Futbol Club Barcelona, ​​on aporta coneixements i experiència agile per optimitzar la gestió de projectes del Club.

La sessió es farà en línia mitjançant l’eina Google Meet (Hangouts Meet).

Requeriments per a la connexió en línia

*Per poder seguir la sessió informativa en línia és recomanable comptar amb altaveus o auriculars i una connexió de 3MB com a mínim.

També pots seguir l’Open Class amb el teu smartphone, descarregant-te la versió corresponent de l’app Google Meet (Hangouts Meet) per Android o iPhone, iPad i iPod Touch.

Aquest acte és obert i gratuït. Per assistir a aquest acte cal confirmar assistència a través del formulari “Hi vull assistir”Places limitades.

 

FORMULARI … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere