Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El govern valencià promou activitats de foment de la lectura en biblioteques i agències de lectura

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

reading-promotion

El DOGV publica la convocatòria d’ajudes dotada amb 350.000 euros per a activitats d’animació lectora, premis i tertúlies literàries

 

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana estimula la realització d’activitats de foment de la lectura en biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals valencianes mitjançant la convocatòria anual d’ajudes econòmiques.

Per a enguany es destinen 350.000 euros per a les activitats realitzades entre el 17 de juliol de 2020 i la data de finalització del termini de presentació de la documentació.

Les activitats que estan incloses en aquestes ajudes són campanyes i activitats d’animació lectora o escriptora, activitats i productes de màrqueting bibliotecari, concursos de lectors, premis literaris convocats i organitzats en la seua integritat per la biblioteca i tertúlies literàries, conferències d’escriptors, presentacions de llibres i programes d’actuació biblioteca-escola.

En la convocatòria s’explica que no són subvencionables la compra de material bibliogràfic (excepte si el material està destinat a la seua entrega com a premi d’alguna de les activitats que són objecte de la subvenció o per a les persones participants en les activitats), les despeses de restauració, edició de llibres i fires del llibre.

Poden demanar aquestes subvencions totes les entitats locals valencianes titulars de centres de lectura públics municipals integrades en la Xarxa de Biblioteques Públiques Valencianes.

Almenys un 50 % de la quantia sol·licitada per l’entitat interessada en concepte de subvenció ha de correspondre a activitats de foment de la lectura realitzades en valencià.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana: consultar ací

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere