Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

NEUROMASCLETÀ de VALÈNCIA 2021: Quatre conferències sobre neurociència des de dilluns 15 de març

Notícia anterior
Notícia posterior

brain

La cinquena Neuromascletà de València, un esdeveniment sobre la complexitat i les habilitats del cervell i la relació d’aquest amb el desenvolupament, enguany se celebrarà entre els dies 15 i 18 de març, coincidint amb la Setmana Mundial del Cervell.

En l’acte col·laboren la Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València, la Falla Plaça de Jesús, Dana Foundation-FENS, la FECyT i el Ministeri de Ciència i Innovació.

A les quatre conferències en línia s’accedirà a través de l’enllaç https://links.uv.es/XC63yKt o pel codi QR.

Així, dilluns 15 de març a les 12 hores, Carmen Agustín, professora de la Universitat de València, amb la col·laboració i participació de FinRett representat per Leticia Barreda, explicarà què és la síndrome de Rett, a qui afecta, els seus símptomes i el possible tractament de la patologia en la xarrada “La síndrome de Rett: una malaltia rara i femenina”.

El dia 16 a les 19 h, Cristina Márquez, investigadora de l’Institut de Neurociències d’Alacant i professora de la Universitat Miguel Hernández impartirà la conferència “¿Mejor solo que mal acompañado?”, on parlarà de les conductes socials d’altres espècies d’animals i què poden aprendre dels humans.

El dia 17 a les 19:00h, Josep Marco, professor de la Universitat de Barcelona i investigador de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) participarà amb la conferència “A tothom li agrada la música?”, on introduirà els espectadors en els mecanismes cerebrals que intervenen en el plaer musical i per què aquest és un estímul tan important.

Finalment, dijous 18 a les 19:00h, Xurxo Mariño, professor de la Universitat d’A Coruña i divulgador científic, tractarà la complexitat del llenguatge i la seua evolució en “Una mirada a la evolución del lenguaje”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere