Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Primer Màster del projecte europeu CHARM-EU: “Reptes Globals per a la Sostenibilitat”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

mou…

charmeu

Les novetats en màsters per al curs 2021-2022  de la Universitat de Barcelona inclouen la primera oferta docent que llança la universitat europea CHARM-EU: el màster de Reptes Globals per a la Sostenibilitat. És una titulació que atorguen conjuntament els cinc centres que constitueixen l’aliança CHARM-EU: la Universitat de Barcelona, el Trinity College de Dublín, la Universitat d’Utrecht, la Universitat Loránd Eötvös de Budapest i la Universitat de Montpeller. S’adreça a persones graduades en qualsevol disciplina que vulguin adquirir coneixements avançats sobre sostenibilitat abordant reptes socials reals i globals. El nou màster significarà posar en pràctica els principis d’aquesta universitat europea liderada per la UB: la mobilitat com a essència d’un programa innovador, flexible i inclusiu, i un pla d’estudis basat en la recerca i enfocat als reptes.

Fins al 15 d’abril està obert el primer període d’inscripció al màster, que es començarà a impartir al setembre. Si queden places vacants, s’obrirà un segon període d’inscripció al maig. L’alumnat cursarà una primera fase, preparatòria, que desenvolupa les competències generals relacionades amb la sostenibilitat, la innovació social i la recerca transdisciplinària. La segona part del màster, que és flexible, permet escollir un dels tres temes relacionats amb la sostenibilitat: aigua, aliments, o salut i vida. Per últim, els estudiants hauran de fer un projecte final sobre un repte relacionat amb la sostenibilitat en col·laboració amb agents extraacadèmics (empreses, comunitat i societat).

El màster de Reptes Globals per a la Sostenibilitat és una de les primeres experiències acadèmiques de les noves universitats europees, creades amb l’impuls de la UE, que ha promogut l’aliança d’institucions d’educació superior amb l’objectiu d’establir un espai europeu d’educació superior de qualitat, més atractiu i accessible.

De les 41 universitats europees que ja hi ha, la CHARM-EU és l’única liderada per una universitat catalana.

El divendres 9 d’abril a les 12 h es farà una sessió informativa virtual sobre el màster.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere