Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nous números de publicacions digitals: Butlletí OR-IEC i RECERCAT

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

research

Butlletí OR-IEC, núm. 103 (març 2021)

L’Observatori de la Recerca (OR-IEC) us informa dels nous continguts web publicats durant el mes de març de l’any 2021. Podeu consultar el Butlletí OR-IEC, núm. 103 (març 2021) a l’enllaç següent: https://bit.ly/ButlletiOR-IEC103.

Aquest mes us recomanem l’entrada Presentació del nou European Innovation Council (EIC). A més, destaquem que Catalunya lidera en nombre d’empreses innovadores a l’Estat espanyol, també que Catalunya rep 379 ajuts de l’European Research Council (ERC), un 53 % del global de l’Estat espanyol i, finalment, l’Actualització d’una base de dades d’accés obert amb indicadors bibliomètrics de més de 150.000 investigadors de primera línia mundial.

  

Publicat un nou número de RECERCAT, el butlletí de la recerca a Catalunya / Especial ciències de l’espai

Ja podeu accedir a un nou número de RECERCAT, el butlletí de la recerca a Catalunya que elaborem des de la Direcció General de Recerca (Secretaria d’Universitats i Recerca). També podeu accedir al videosumari del número si voleu conèixer alguns dels continguts més rellevants.

En aquesta oportunitat hem salpebrat aquest nou número estratosfèric amb continguts relacionats amb les ciències de l’espai, com ara l’Estratègia NewSpace de Catalunyael reclutament d’astronautes amb discapacitats per a les properes missions de l’Agència Espacial Europea, una entrevista a Ignasi Ribas (director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya, IEEC) i un bit terminològic dedicat al fascinant món dels satèl·lits.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere